Vriendendag 2015 komt er aan!

Dit jaar wordt de Vriendendag op zondag 21 juni georganiseerd. Het thema is midzomernacht. Het is dan de langste dag en de kortste nacht van het jaar. Graag horen we van onze Vrienden welke ideeën jullie hebben voor activiteiten op die dag of misschien wil je zelf wel een activiteit organiseren. Denk aan een speurtocht of een nachtwandeling, of misschien wel verhalen vertellen bij een kampvuurtje. We kijken uit naar jullie ideeën in een reactie op dit bericht!

Lees Meer
Reacties (0)
Kerstwandeling 19 december

Een lekkere frisse namiddag-wandeling voor wandelaars van Wandelsportcentrum De Verbinding, voor de vrienden van het Diemerbos **.
Op zaterdag 19 december 2015. Start: vanaf 16.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur! 

De tocht gaat door een spannend, donker bos, mét sfeervol verlichte paden, langs een spectaculair verlichte Gaaspermolen, over de Stammerdijk naar het Zandpad in Driemond.

 

Lees Meer
Reacties (0)
VRIENDENDAG WAS EEN GROOT SUCCES
18 september 2013

Versterken van de ecologische diversiteit en een betere afstemming in het gebruik van het bos. Dit zijn twee belangrijke uitkomsten van de eerste - goed bezochte - vriendendag van de Vrienden van het Diemerbos.

Lees Meer
Reacties (0)
VRIENDENDAG
1 juli 2013

Op 1 september organiseren de Vrienden van het Diemerbos hun eerste Vriendendag. Voor jonge vrienden en voor oude vrienden stellen wij een leuk programma samen. Binnenkort zullen wij meer over de Vriendendag bekend maken. Reserveer nu de datum zondag 1 september alvast in je agenda.

Lees Meer
Reacties (0)
VRIENDENDAG 2014
27 januari 2014

Vriendendag 2014 komt er aan.
Het succes van de eerste vriendendag van de Vrienden van het Diemerbos op 1 september 2013 krijgt in 2014 een vervolg. Wij zijn inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen. In ieder geval komt het thema 'diversiteit in de natuur' aan de orde. Houd zondag 31 augustus vrij voor de tweede vriendendag.

Lees Meer
Reacties (0)
FEESTEN EN PARTIJEN
26 juli 2014

Twee weekenden feest in het Diemerbos De komende weekenden staat er veel te gebeuren in het Diemerbos. Een drietal evenementen staat gepland. Voor de gewone gebruikers van het bos gaat dat niet ongemerkt voorbij. Vanaf 18 juli zijn er allemaal ongebruikelijke werkzaamheden. Dat gaat nog door..

Lees Meer
Reacties (0)
MELD JE AAN VOOR DE VRIENDENDAG 2014
6 augustus 2014

Het is zover, de voorbereidingen zijn klaar, dus tijd om u uit te nodigen voor de 2e Vriendendag in het Diemerbos!  Net als vorig jaaris deze gratis!

Lees Meer
Reacties (1)
OPROEP AAN DE POLITIEK
10 juli 2013

De Vrienden van het Diemerbos hebben een aantal wensen opgesteld,waarvan zij willen dat deze in de komende raadsperiode gerealiseerd gaan worden. Deze wensen zijn als volgt: Het realiseren van een horeca-voorziening om na de inspanning in het bos, te ontspannen met een drankje en een hapje; Het opstellen van ruimtelijk inpasbare windmolens om bij te dragen aan het dekken van de beheerskosten van het bos; Het opzetten van een evenementen-beleid om evenwicht te brengen in de gebruiksmogelijkheden van het bos; Verbetering van de toegankelijkheid van het bos. De Vrienden van het Diemerbos hebben deze wensen toegestuurd aan de politieke partijen in Diemen en in Amsterdam Zuidoost.

Lees Meer
Reacties (0)
Kerngroep 1 oktober

De evenementen, die de afgelopen zomer in het Diemerbos gehouden zijn, vormen het belangrijkste onderwerp van gesprek tijdens de vergadering van de kerngroep op 1 oktober op het gemeentehuis van Diemen (18.00 uut - 20.00 uur). Daarnaast zullen wij ons buigen over onze belangrijkste doelen voor het komende jaar. Je kunt je opgeven voor de vergadering bij de secretaris (secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl).

Lees Meer
Reacties (0)
VRIENDENDAG
16 september 2013

Bekijk de foto's van onze zeer geslaagde eerste Vriendendag van 1 september jongstleden op onze Facebook pagina!

Lees Meer
Reacties (0)