VRIENDENDAG 2014
27 januari 2014

Vriendendag 2014 komt er aan.
Het succes van de eerste vriendendag van de Vrienden van het Diemerbos op 1 september 2013 krijgt in 2014 een vervolg. Wij zijn inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen. In ieder geval komt het thema 'diversiteit in de natuur' aan de orde. Houd zondag 31 augustus vrij voor de tweede vriendendag.

Lees Meer
Reacties (0)
FEESTEN EN PARTIJEN
26 juli 2014

Twee weekenden feest in het Diemerbos De komende weekenden staat er veel te gebeuren in het Diemerbos. Een drietal evenementen staat gepland. Voor de gewone gebruikers van het bos gaat dat niet ongemerkt voorbij. Vanaf 18 juli zijn er allemaal ongebruikelijke werkzaamheden. Dat gaat nog door..

Lees Meer
Reacties (0)
MELD JE AAN VOOR DE VRIENDENDAG 2014
6 augustus 2014

Het is zover, de voorbereidingen zijn klaar, dus tijd om u uit te nodigen voor de 2e Vriendendag in het Diemerbos!  Net als vorig jaaris deze gratis!

Lees Meer
Reacties (1)
OPROEP AAN DE POLITIEK
10 juli 2013

De Vrienden van het Diemerbos hebben een aantal wensen opgesteld,waarvan zij willen dat deze in de komende raadsperiode gerealiseerd gaan worden. Deze wensen zijn als volgt: Het realiseren van een horeca-voorziening om na de inspanning in het bos, te ontspannen met een drankje en een hapje; Het opstellen van ruimtelijk inpasbare windmolens om bij te dragen aan het dekken van de beheerskosten van het bos; Het opzetten van een evenementen-beleid om evenwicht te brengen in de gebruiksmogelijkheden van het bos; Verbetering van de toegankelijkheid van het bos. De Vrienden van het Diemerbos hebben deze wensen toegestuurd aan de politieke partijen in Diemen en in Amsterdam Zuidoost.

Lees Meer
Reacties (0)
Kerngroep 1 oktober

De evenementen, die de afgelopen zomer in het Diemerbos gehouden zijn, vormen het belangrijkste onderwerp van gesprek tijdens de vergadering van de kerngroep op 1 oktober op het gemeentehuis van Diemen (18.00 uut - 20.00 uur). Daarnaast zullen wij ons buigen over onze belangrijkste doelen voor het komende jaar. Je kunt je opgeven voor de vergadering bij de secretaris (secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl).

Lees Meer
Reacties (0)
VRIENDENDAG
16 september 2013

Bekijk de foto's van onze zeer geslaagde eerste Vriendendag van 1 september jongstleden op onze Facebook pagina!

Lees Meer
Reacties (0)
HONDEN EN PAARDEN IN HET DIEMERBOS
28 december 2013

Op de Vriendendag d.d. 1 september 2013 is onder meer naar voren gekomen, dat er in het Diemerbos soms wrijving is tussen honden- en paardenbezitters. We zijn op zoek naar mensen, die ons tijdens de bijeenkomst van de kerngroep op donderdag 16 januari 2014 iets meer kunnen vertellen over eventuele problemen tussen bovengenoemde groepen. We stellen het zeer op prijs, als gegadigden zich willen melden bij het secretariaat, zodat we vooraf weten wie de bijeenkomst van de kerngroep zullen bijwonen. Wij bedanken u...

Lees Meer
Reacties (1)
UITNODIGING
16 augustus 2013

Op zondag 1 september organiseren wij de Vriendendag voor de Vrienden van het Diemerbos. Deze Vriendendag wordt natuurlijk in en om het Diemerbos georganiseerd. De manege Double R Ranche (stammerdijk 23) biedt ons gastvrijheid. Het programma van de Vriendendag vind je hier: programma Vriendendag. Als je hier klikt tref je een kaart aan van het Diemerbos, waarop te zien is hoe je Double R Ranche kunt bereiken. Om ons goed op je komst voor te kunnen bereiden, vragen wij je om je uiterlijk 27 augustus aan te melden door een e-mail te sturen naar de secretaris van de Vrienden van het Diemerbos. Vermeld daarbij ook met hoeveel...

Lees Meer
Reacties (0)
HOLLEN OF STILSTAAN
23 januari 2014

Hollen of stilstaan?
Wandelen tijdens de Diemercross
Op 23 februari wordt voor de derde maal in het Diemerbos de Diemercross gelopen. Nieuw in het programma is een spannende wandeling met de boswachter. Je kunt je via deze link aanmelden: http://diemercross.av23.nl/inschrijven.html. Aan de inschrijving voor de wandeling zijn kosten verbonden. De €3,-- inschrijfgeld komen ten goede aan het bos. De wandeling begint om 12.00 uur en start vanaf de hoofdingang aan de Muiderstraatweg. De jeugdcross begint om 11.30. De Gaaspcross en de Veeneikcross starten om 12.15 uur.

Lees Meer
Reacties (0)
evaluatie evenementen

Nog 3 dagen!

 

Lees Meer
Reacties (0)