PROGRAMMA VRIENDENDAG 3 SEPTEMBER 2017

Wij ontmoeten elkaar bij Boerderij Landlust - Stammerdijk 25 in Diemen

10.30             Inloop

11.00             Welkomstwoord door Lourens Burgers, voorzitter a.i.

11.20             Vragenuurtje waarbij u ook vragen kunt stellen aan de boswachter Marieke  Schatteleijn

12.00             staat de lunch klaar

13.00             beginnen de activiteiten….!!!!     Verzamelen!

*1                   voor de kinderen spannende bos bezigheden onder leiding van  Johan Kleijn in samenwerking met scouting, op het scoutingterrein. Ook een  ritje met de huifkar !   

* 2                  Een natuurwandeling  met Mirjam Niemans naar de Gaaspermolen  waar de molenaar iets over de molen vertelt

* 3                  Per huifkar naar volkstuin Linnaeus voor bezoek aan tuin en imker

* 4                  Tussendoor of apart een flitsexcursie door Marieke Schatteleijn. Er                              zijn in het Diemerbos veel essen aangetast door essentaksterfte. Zij legt uit en laat zien hoe Staatsbosbeheer te werk gaat om het bos weer gezond te krijgen

16.00             Iedereen weer aanwezig op Landlust waar een drankje op ons wacht. Dan wordt ook de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt !!

 ++ Foto’s kun je nog tot 28 aug op onze facebook pagina plaatsen (https://www.facebook.com/vriendenvanhetdiemerbos?fref=ts) of versturen via e-mail naar secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl.

++Aanmelden is fijn vanwege hoeveelheid broodjes,  e-mail:                                secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl, graag doorgeven  hoeveel personen en /  of er kinderen bij zijn.

Deze dag wordt jullie aangeboden door de Vrienden van het Diemerbos.

Aan je deelname zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage stellen wij altijd op prijs. Ons rekeningnummer is:

TRIO0197712568 t.n.v. Stichting Vrienden van het Diemerbos.   

Reacties

Reactie plaatsen

Verplicht veld