Kerstwandeling 15 december

Op 15 december gaan wij weer kerstwandelen.

Om 18.00 uur ben je welkom bij MatchZo stammerlandweg 10 in Driemond. De wandeling is 4,5 km lang dus zeer geschikt voor jong en oud.

Lees Meer
Reacties (0)
Groen over de groene metropool

Het Diemerbos, de Diemerescheg en de Groene Metropool regio Amsterdam. Dit is het thema van de vriendenavond op 8 november vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Diemen, D.J. den Hertochlaan 1 in Diemen. Paul de Dooij - voorzitter van IVN Amsterdam - gaat in op de kansen voor natuurontwikkeling. Voor de ontwikkeling van natuur zijn groene verbindingen van belang.

Lees Meer
Reacties (0)
Ander adres

VRIENDENAVOND OVER DE GROENE METROPOOL
ANDER ADRES
Omdat het gemeentehuis niet beschikbaar is voor onze bijeenkomst zijn wij verhuisd naar:
Gebouw de Brede Hoed, D.J. den Hartoglaan 8, 1111 ZC Diemen. Het
is achter het gemeentehuis. Graag op tijd aanwezig vanwege alarm op de deur.

Lees Meer
Reacties (0)
BOS IN BEELD

9 September organiseren de Vrienden van het Diemerbos voor de vijfde keer de Vriendendag. Het Thema is dit jaar "Bos in beeld". De Vriendendag wordt gehouden in boederij Landlus, Stammerdijk 25 in Diemen. De bijeenkomst vangt aan om 11 uur. De toegang is gratis. Wij zorgen voor een lunch. Opgeven bij: secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl

Lees Meer
Reacties (5)
Alleen voor niets gaat de zon op

De Stichting Vrienden van het Diemerbos is een NGO (een nog gouvernementele organisatie). Wij komen op voor de belangen van de gebruikers van het bos in het hele netwerk van eigenaren beheerders en gebruikersgroepen. Ons werk is alleen mogelijk als voldoende giften binnen komen om onze beperkte uitgaven te kunnen doen. U maakt ons en vooral onze penningmeester zeer blij als u een bedrag stort op: NL 35 TRIO 0197 7125 68 t.n.v. Stichting Vrienden van het Diemerbos. 

Lees Meer
Reacties (0)
Vriendenavond op 5 juli

Donderdag 5 juli organiseren de Vrienden van het Diemerbos een Vriendenavond. Je bent welkom vanaf 17.45 uur (tot 20.00 uur). De Vriendenavond duurt tot een uur of 20.00 uur. Voor een broodje wordt gezorgd. Jorrit Nuyens, de nieuwe ethouder voor het Diemerbos komt iets vertellen over zijn ambities voor het bos en Bianca van den Hout vertelt over hoe paarden en honden het goed met elkaar kunnen hebben als je maar de juiste dingen doet.

Lees Meer
Reacties (1)
Politiek natuurlijk

De nieuwe raad van de gemeente Diemen zal zich inzetten voor een robuuste ontwikkeling van het gemeentelijk groen, waar het Diemerbos een belangrijk onderdeel van is. Dit blijkt uit de antwoorden van politieke partijen op vragen, die de Vrienden van het Diemerbos aan hen stelden in verband met de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad.

Lees Meer
Reacties (0)
Bomen over het bos

Op 2 maart organiseerden de Vrienden van het Diemerbos een jubileumbijeenkomst over het belang van groen voor bewoners, over het belang van groene verbindingen en over het belang dat de politiek het beheer en de ontwikkeling van natuur ondersteunt. Natuur is een maatschappelijk belang.

Lees Meer
Reacties (0)
UITNODIGING 2 MAART

In 2018 bestaan de Vrienden van het Diemerbos 5 jaar. Dat is dus ons eerste lustrum. Dit laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 2 maart organiseren wij een feestelijke bijeenkomst. Vanaf 14.00 uur bent u welkom in MatchZo, de huiskamer van Driemond, Stammerlandweg 10 in Driemond. U kunt zich voor onze lustrumbijeenkomst opgeven bij onze secretaris: secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl .

Lees Meer
Reacties (0)
VOORAANKONDIGING LUSTRUMBIJEENKOMST 2 MAART

In 2018 bestaan de Vrienden van het Diemerbos 5 jaar. Dat is dus ons eerste lustrum. Dit laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 2 maart organiseren wij een feestelijke bijeenkomst. Vanaf 14.00 uur bent u welkom in MatchZo, de huiskamer van Driemond, Stammerlandweg 10 in Driemond. Inloop vanaf 13.30 uur.

Lees Meer
Reacties (0)