• 06 Augustus 2014 (woensdag)

    Meld je aan voor de vriendendag 2014

    De inschrijving voor de Vriendendag 2014 staat nu open

Het is zover, de voorbereidingen zijn klaar, dus tijd om u uit te nodigen voor de 2e Vriendendag in het Diemerbos! Net als vorig jaar is deze gratis!

Datum: zondag 31 augustus
Plaats: Diemerbos
Ontvangst: Boerderij Landlust, Stammerdijk 25, 1112AA, Diemen

Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom en staat de koffie klaar.
Maak kennis met onze (nieuwe) voorzitter. Neem deel aan het gesprek, waarbij ook de boswachter aanwezig is, vertel over uw ervaringen met het Diemerbos; wat is goed, wat kan beter. Luister naar wat zoal de plannen voor het bos zijn.

Om ongeveer 12.30 uur krijgt u een lunch aangeboden.
Om 13.30 uur beginnen de activiteiten.

U kunt genieten van de diversiteit van het bos. Maak tijdens de rondwandeling kennis met manieren waarop diverse andere gebruikers plezier hebben van wat het bos te bieden heeft: hondenbezitters, ruiters, nordicers, joggers, fotografen, wandelaars en rustzoekers. Verwonder u over de biodiversiteit: probeer met behulp van zoekkaarten bomen te benoemen, onkruid te zoeken en waterdiertjes te bestuderen. Bij enkele onderdelen zullen deskundigen extra uitleg geven.

Bij terugkomst in Landlust, ongeveer 15.00 à 15.40 uur, staan de wijn- bier- en limonadeglazen klaar om gevuld te worden en dan komt u misschien nog wat te weten over de diverse plekken waar ringslangen vertoeven èn kunt u zien of u een prijs heeft gewonnen met de fotowedstrijd op Facebook (mits u heeft mee gedaan natuurlijk...).

Om uiterlijk 17.00 uur sluiten we af.

We zien u graag komen.

MELD U AAN !!!!
Graag onder vermelding van:.....volwassenen en .......kinderen

AANMELDEN KAN VIA E-MAIL : secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl
OF VIA ONZE WEBSITE : vriendenvanhetdiemerbos.nl
 

 

Reacties

Reactie plaatsen

Verplicht veld