Kerstwandeling 18.00 uur én kerstborrel 19.00 uur
op zaterdag 15 december 2018 in MatchZO.

(de zon gaat rond 16.30 uur onder).
 

Wandeltocht: 4,5 km voor kinderen en volwassenen.

Start om 17.45 uur vanaf MatchZO, Stammerlandweg 10 in Driemond: (verlicht) door Diemerbos – langs de verlichte Gaaspermolen – terug naar MatchZO in Driemond voor de kerstborrel van de Dorpsraad.


Deze wandeltocht is voor alle Driemonders (groot en klein), maar ook voor de Vrienden van het Diemerbos en van de Gaaspermolen. Gasten van Driemonders blijven welkom.

 

Wandelroute

  1. starten bij MatchZO

Deelnemers krijgen bij de start koffie, thee, sportdrank en een plak kerstbrood.
Iedereen zorgt voor eigen verlichting! Hoe mooier hoe beter! Wikkel u gerust in kerstverlichting.

De wandelvereniging De Verbinding heeft stokken met led-lampjes te leen voor onderweg; na afloop weer in te leveren bij MatchZO.
Speciaal voor de gelegenheid te koop voor 3 euro: een stok met led-lampje én gebreid mutsje.

Daarmee sponsort U o.a. de breiclub 'n Steekje Los.
 

  1. door het Diemerbos (Driemond-deel; langs de volkstuinen, naar het Gaaspermolenpad)

De bruggen naar de Gaaspermolen worden verlicht, de route door het donkere Diemerbos is veilig en herkenbaar. U ziet al gauw de molen in de verte.
Hoe meer kinderen/wandelwagens met lampionnen meegaan, hoe leuker het effect. Grotere kinderen of volwassenen lopen met lampions (nog van st. Maarten?) of led-lampjes,  of met een gebreid mutsje aan een stok. Kinderwagens of fietsjes graag met lichtjes versieren
Voor Driemonders op leeftijd en/of slecht ter been staat Els Calis klaar met paard en wagen; U kunt zich hiervoor aanmelden bij de Dorpsraad.
 

  1. langs de verlichte Gaaspermolen

We gaan de Gaaspermolen spectaculair verlichten. Bij de molen staan Gerard Griffioen en vrijwilligers klaar om warme chocolade in te schenken met wat lekkers erbij.
 

  1. en eindigend bij MatchZO waar de Dorpsraad een kerstborrel aanbiedt

Maar ook zonder wandeling bent U natuurlijk welkom op de kerstborrel van de Dorpsraad!Tom Witkamp, initiatiefnemer, mede namens MatchZO, Dorpsraad, Vrienden Gaaspermolen, Wandelsportcentrum De Verbinding, Vrienden Diemerbos, De breiclub en natuurlijk Els Calis.

november 2018
 

Reacties

Reactie plaatsen

Verplicht veld