ZONDAG 9 SEPTEMBER VRIENDENDAG !!!!!

BOS IN BEELD

Op 9 september organiseren de Vrienden van het Diemerbos voor de vijfde keer de jaarlijks vriendendag. Inloop vanaf 10.30. Aanvang 11.00 uur. Wij houden de vriendendag weer bij boerderij Landlust (Stammerdijk 25 in Diemen). De toegang is gratis. Je kunt je opgeven bij: secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl. Wij zorgen voor een lunch. In verband met de lunch stellen wij het op prijs als je je aanmeldt.

Het thema van deze Vriendendag is: BOS IN BEELD.

Het Bos geeft altijd inspiratie. Je legt het vast op je netvlies. Maar er is meer mogelijk. Je maakt een foto om het beeld op ieder moment weer op te kunnen halen en het te kunnen delen met anderen. Je schildert het beeld en voegt er je eigen interpretatie aan toe. Of je vangt het beeld van het bos in woorden. De dichtvorm leent zich daar uitstekend voor. Bos en emotie staan dicht bij elkaar.

Wij beginnen de dag om 11.00 uur. De boswachter is aanwezig om iets te vertellen over de actualiteit. Je kan natuurlijk je vragen stellen. Ook de nieuwe horecaondernemer is er. Hij heeft ambitieuze plannen en zal met zijn horeca een lang gekoesterde wens van de gebruikers van het bos in vervulling laten gaan.

Na de lunch gaan wij samen met deskundigen foto's maken, schilderijen schilderen en gedichten dichten. Voor liefhebbers hebben wij een interessante wandeling in petto. Het programma, dat we hiermee hebben samengesteld leent zich voor jong en oud. Neem dus vooral kinderen en kleinkinderen mee naar onze Vriendendag.

Zoals gebruikelijk houden wij dit jaar ook weer onze fotowedstrijd. Daarnaast organiseren wij dit jaar voor de eerste keer ook een gedicht wedstrijd. Je kan je foto's en gedichten sturen naar secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl

 

Reacties

Reactie plaatsen

Verplicht veld